Garageboxzoetermeer.nl

garagebox

Over ons

Garageboxzoetermeer biedt garageboxen te huur aan. De locaties van deze garageboxen zijn makkelijk bereikbaar. Er zijn diverse formaten garageboxen beschikbaar en daarom zit er altijd wel een garageboxen tussen die aan uw wensen voldoen. Garageboxzoetermeer is de juiste plek om veilig uw spullen op te slaan, uw hobby uit te voeren of aan uw auto te sleutelen. Elke garagebox is voorzien van een sectionaaldeur, LED verlichting, een dubbel stopcontact, rookmelder die 24/7 in contact staat met een brandcentrale, tussenmeters, glasvezel internet (WiFi) en in de centrale ruimte zijn toiletten en douches beschikbaar.

De perfecte garagebox

Interesse in het huren van één of meerdere garagebox(en)? Vraag hier direct naar de beschikbaarheid of neem contact met ons op. Het complex is goed beveiligd met 24/7 camerabeveiliging, geavanceerde toegangscontrole, brandmeldcentrale. Een eigen beveiligde garagebox in een formaat naar jouw wens.

Direct huren

Op zoek naar een garagebox? Dan bent u bij Garageboxzoetermeer aan het juiste adres. Bekijk hier onze gehele aanbod.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het huren van één garagebox. Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

wachtlijst

Wanneer er geen garagebox beschikbaar is, kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Wij zullen contact met u opnemen wanneer er weer een beschikbaar is.

Garageboxzoetermeer is uw perfecte plek

Vindt uw garagebox online en regel ook alles online of telefonisch. Wij helpen u graag!